کد خبر : 48058
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۶

بازهم تخطی از سرعت و بازهم حادثه

بازهم تخطی از سرعت و بازهم حادثه
سرعت بالا جان راننده سواری سمند در رشت را گرفت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

رئیس پلیس راه گیلان از تصادف یک دستگاه سواری سمند با بیل مکانیکی بکهو در محور رشت به خمام خبر داد.

سرهنگ جاور صفاری افزود: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تصادف در محور رشت به خمام روبروی مرکز خرید رز بلافاصله مأموران پلیس راه به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی ادامه داد: پس از حضور پلیس در محل حادثه مشخص شد، یک دستگاه سواری سمند که از مسیر رشت به خمام در حال تردد بوده با یک دستگاه بیل مکانیکی بکهو که در شانه خاکی متوقف بوده و یک عابر پیاده برخورد کرد.

رئیس پلیس راه استان گیلان بیان داشت: در این تصادف راننده ۳۵ ساله سواری سمند به علت شدت جراحات جان خود را از دست داد و عابر پیاده ۶۹ ساله نیز مجروح و توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: کارشناسان پلیس راه علت این تصادف را تخطی از سرعت مطمئنه از سوی سواری سمند اعلام کردند.

سرهنگ صفاری در پایان ضمن ابراز همدردی با خانواده متوفی به کلیه رانندگان، یاد آور شد: همواره توجه در رانندگی، پرهیز از سرعت غیر مجاز و پیش بینی حوادث ناگوار فرا روی رانندگان حین رانندگی نقش بسیار مهمی در پیشگیری از هرگونه حوادث و سوانح رانندگی دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.