کد خبر : 60596
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰:۳۷

در اتاق بازرگانی صورت گرفت:

افتتاح پنجره واحد کمیته حمایت از سرمایه گذارى

افتتاح پنجره واحد کمیته حمایت از سرمایه گذارى
حضور نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گیلان در مراسم افتتاح “پنجره واحد کمیته حمایت از سرمایه گذارى براى تولید”

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

بازرس کل استان گیلان در مراسم افتتاح پنجره واحد کمیته حمایت از سرمایه گذارى براى تولید گفت: اتاق بازرگانی «یک اتاق فکر تلقی می شود» برای سیاست گذاری، تصمیم گیری در عرصه سرمایه‌گذاری «اعم از صادرات و واردات» است.
‌دکتر احمد آقایی،رییس سازمان بازرسی کل استان گیلان ادامه داد: با توجه به تجربه بسیار خوبی که در کمیته حمایت از سرمایه گذاری در راستای اقتصاد مقاومتی در استان داشتیم این “کمیته پنجره واحد حمایت از سرمایه گذاری برای تولید”می تواند کمکی برای رفع موانع تولید و سرمایه گذاری باشد.
‌سامان نظری، رییس اتاق بازرگانی گیلان نیز در مراسم افتتاح پنجره واحد کمیته حمایت از سرمایه گذارى براى تولید با حضور مدیران استانی گفت:پنجره واحد کمیته حمایت از سرمایه گذاری برای تولید در اتاق بازرگانی، یک کمیته کمک کننده و تسهیل کننده می‌تواند، باشد.
‌هادی تیز هوش تابان، نایب رییس اتاق بازرگانی گیلان هم به تجربه موفق قبلی اتاق بازرگانی گیلان که پیشتر دکتر آقایی مسوولیت این دبیرخانه را در کسوت معاونت پیشگیری از وقوع جرم استانداری گیلان را عهده دار بود پرداخت و گفت:این دبیرخانه در گذشته در جهت رفع موانع بنگاه‌های اقتصادی اقدامات موثری داشته است و امیدواریم در آینده پیش رو همانند گذشته برای حمایت از سرمایه گذاری و تولید قدم بردارد.
‌در خاتمه دبیرخانه پنجره واحد حمایت‌ نظارت از سرمایه‌گذاری و تولید فعالان بخش خصوص‌ در اتاق بازرگانی گیلان افتتاح شد.

منبع: روابط عمومی اتاق بازرگانی استان‌گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.