توسط وزیر ارتباطات افتتاح شد:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
دکتر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح توسعه شبکه انتقال استان (POTN) و مرکز عملیات شبکه (NOC) مخابرات منطقه خراسان رضوی را افتتاح کرد.
در این مراسم که با حضور مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، مدیر مخابرات منطقه و مدیران ارتباطی استان خراسان رضوی برگزار شد، از دو طرح بزرگ مخابراتی شامل: پروژه توسعه شبکه انتقال استان (POTN) و مرکز عملیات شبکه (NOC) مخابرات خراسان رضوی رونمایی شد.
مهندس جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، ضمن قدردانی از حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از آغاز بهکار شبکه انتقال خراسان رضوی در ۸ ماه آینده به نیت امام هشتم (علیهالسلام) خبر داد و افزود: شرکت مخابرات آمادگی توسعه فیبر نوری منازل و کسبوکارها طی یکسال آینده با ۶۰ هزار اتصال با مرکزیت شهر مشهد را دارد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با تأکید بر تأمین پهنای باند مورد نیاز برای اقتصاد دیجیتال و تحول دیجیتال در طرح تحول شبکه تصریح کرد: برای تحول دیجیتال و تقاضاهای در حال تحول مشتری علاوه بر پهنای باند لازم و ایجاد افزونگی در شبکه، باید فناوریهای جدید را نیز به خدمت بگیریم.
مهندس جعفرپور بر لزوم توسعه سرویسهای مبتنی بر رایانش ابری(Cloud) و هوش مصنوعی در شرکت مخابرات ایران تأکید کرد و افزود: در دنیای امروز با توجه به تحولات فناوری و فراگیر شدن این خدمات مبتنی بر سرویسهای ابری، باید در این زمینه با سرعت برنامهریزی کنیم تا بتوانیم عقبماندگی در این بخش را جبران کنیم.
وی افزود: ارائه خدمات الکترونیک بهصورت یکپارچه بوده که پروژه “ابر دولت”نیز از همین نگاه مدیریتی است.
مهندس جعفرپور با اشاره به اهمیت موضوع بحث مشتریان و رقبا با توجه به مزیت رقابتی شرکت مخابرات گفت: ما در یک بازار رقابتی کار میکنیم و باید صنعت رقابتی خود را بشناسیم. از مجموعه این عوامل محیطی باید بتوانیم عوامل کلیدی موفقیت در صنعت را شناسایی کنیم.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.