کد خبر : 36906
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان:

آغاز برداشت نوبرانه زیتون در گیلان

آغاز برداشت نوبرانه زیتون در گیلان
پیش بینی می شود در سال جاری ۲۵ هزار تن محصول سبز از باغات شهرستان رودبار برداشت شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: اولین برداشت نوبرانه محصول زیتون از باغات شهرستان رودبار آغاز شده و تا اواخر آذرماه ادامه دارد.

صالح محمدی از آغاز برداشت نوبرانه محصول زیتون در استان گیلان خبر داد و افزود: اولین برداشت محصول زیتون از باغات شهرستان رودبار انجام شده که شامل برداشت رقم ماری در روستای کوشک در سطح یک هکتار است.

وی شهرستان رودبار را دارای ۹۵۶۴ هکتار سطح زیرکشت محصول زیتون دانست و ادامه داد: این شهرستان ۱۳ درصد باغات زیتون کشور را به خود اختصاص داده و ۲۲ هزار بهره بردار دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان سطح زیر کشت بارور میوه زیتون را ۸۹۴۶ هکتار دانست و تصریح نمود: پیش بینی می شود در سال جاری ۲۵ هزار تن محصول سبز از باغات شهرستان رودبار برداشت شود.

محمدی با بیان اینکه برداشت زیتون با رقم ماری آغاز شده و با رقم روغنی تا اواخر آذرماه ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: ارقام کشت شده داخلی در شهرستان رودبار شامل زرد، شنگه، ماری، فیشمی، روغنی و گرده و ارقام کشت شده خارجی شامل آربیگن، مانزانیلا، کرونایکی، کراتینا است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان رودبار دارای ۱۰ واحد کارخانه روغن کشی صنعتی با ظرفیت ۲۴ هزار تن و ۱۰۰ واحد فرآوری و بسته بندی سنتی، مدرن و نیمه مدرن با ظرفیت ۱۲ هزار تن است.

 

منبع:روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.