کد خبر : 36100
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰

نماینده رشت و خمام در مجلس؛

دکتر ظفرقندی برنامه مشخصی ارائه نکرد

دکتر ظفرقندی برنامه مشخصی ارائه نکرد
مهدی فلاح در رابطه با دکتر ظفرقندی گفت: ایشان جزء معدود وزرای پیشنهادی هستند که تعداد مخالفین ثبت نام کننده‌شان، بیشتر از موافقان بود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مورد شانس رای اعتماد وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان از مجلس، می‌توان قضاوت کرد، گفت: ایشان جزء معدود وزرای پیشنهادی هستند که تعداد مخالفین ثبت نام کننده‌شان، بیشتر از موافقان بود.

دکتر مهدی فلاح ادامه داد: مساله بعدی این است که برخی از نمایندگان منتظر بودند که دکتر ظفرقندی پشت تریبون مواضع قبلی خود را اصلاح کند،کما اینکه وقتی شخصی تا بن دندان به نظام اسلامی معتقد باشد، چنین مواضعی نخواهد داشت. در مورد ایشان شبهاتی وجود داشت که مجلس انتظار رفع آنها را می‌کشید،لکن محقق نشد.

وی ضمن درنظر گرفتن تمایز میان عملکرد و کارنامه‌ دکتر ظفرقندی با برنامه‌های پیشنهادی او، تصریح کرد: اگرچه برنامه‌‌ریزی در حوزه بهداشت و درمان بسیار مهم و حساس است اما ایشان راه‌های عملیاتی و اجرای بعضی از برنامه‌های خود را توضیح ندادند. مثلا مهاجرت کادر سلامت یکی از مهمترین دغدغه‌هاست، ایشان چطور می‌خواهند از مهاجرت جلوگیری کنند؟ همچنین در مورد مشوق‌های پرستاری در حوزه تعرفه و اضافه‌کار پرستاری و حوزه های بهداشت و پزشک خانواده برنامه‌ای ارائه ندادند.

فلاح با یادآوری اینکه دکتر هاشمی وزیر اسبق بهداشت، پزشکی خانواده را با برنامه جلو برده است، خاطرنشان کرد: برنامه دکتر ظفرقندی در حوزه بهداشت چیست؟ شعار بهداشت مقدم بر درمان است، با کدام برنامه قرار است که محقق شود؟ همه افرادی که برای پست وزارت بهداشت معرفی می‌شوند، در حوزه خودشان از نظر علمی انسان‌های عالم و دانشمندی هستند. اما آیا می‌توانند برنامه‌های عملیاتی ارائه کنند؟

 

منبع: پالنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.