به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
فرمانده انتظامي رشت ازدستگيري سارق حرفهاي خودرو با تیراندازی ماموران و کشف هفت فقره سرقت خودرو در اين شهرستان خبر داد.
سرهنگ دکتر عیسی روشن قلب با عنوان اینکه در شرایط فعلی کشور ،پلیس قاطعانه با مخلان نظم و امنیت و مجرمان برخورد خواهد کرد،گفت:کارکنان مجموعه انتظامی رشت به منظور ارتقاء احساس امنیت شهروندان شبانه روز در تلاش هستند و اجازه تجاوز از قانون و برهم زدن آرامش شهروندان را به احدی نخواهند داد.
وي در تشریح این خبر گفت: مامورين پاسگاه انتظامی خشت مسجد حين گشت زني به يک دستگاه خودروی پرايد مشکوک شده و پس استعلام پلاک متوجه سرقتي بودن آن ميشوند،در ادامه سارق بدون توجه به دستور ایست پلیس ،قصد متواری شدن را داشته که با تلاش و مهارت ماموران ناکام مانده و در یکی از خیابانهای فرعی محور رشت به فومن خودرو را رها کرده و پا به فرار میگذارد که در نهایت با تیراندازی هوایی ماموران زمینگیر و دستگیر میشود.
سرهنگ روشن قلب با بیان اینکه یک دستگاه خودروی پراید سرقتی از سارق حین انتقال به مخفیگاهش کشف و به پارکینگ منتقل گردید،افزود: در تحقیقات و بازجوییهای فنی پلیس،سارق به هفت فقره سرقت خودرو و همچنین دپوی اموال سرقتی در مخفیگاه دیگرش در یکی از روستاهای غرب استان اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان رشت با اشاره به اینکه یک دستگاه خودروی پراید سرقتی دیگر که توسط سارق سرقت شده و در یک جاده خاکی حاشیه شالیزار در یکی از روستاها پارک و رها شده بود کشف شد،افزود: تعداد زیادی قطعات خودرو ،دو دستگاه موتور کامل خودرو ،قطعات بدنه و کابین خودرو در مخفیگاه سارق کشف شد.
این مقام انتظامی با اشاره به اينكه خودروهای مسروقه به مالکانشان تحويل شد، افزود: سارق ۳۰ ساله پس از تكميل پرونده براي سير مراحل قانوني در اختيار مرجع قضائي قرار گرفت.
منبع: پلیس رشـت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.