کد خبر : 72137
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۹

برخورد شدید پراید با تیر برق در رشت

برخورد شدید پراید با تیر برق در رشت
با استفاده از تجهیزات نجات از جمله ست‌های هیدرولیک، راننده حدوداً ۳۵ ساله را که در کابین خودرو محبوس شده بود، خارج کردند

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی رشت از نجات راننده محبوس‌ شده خودروی پراید در پی برخورد با تیر چراغ برق در این شهر خبر داد.

شهرام مؤمنی با اعلام این خبر افزود: حوالی ساعت ۸:۳۰ صبح امروز گزارشی مبنی بر وقوع تصادف یک دستگاه خودروی پراید با تیر چراغ برق و محبوس شدن راننده در محدوده شهر رشت به مرکز کنترل و فرماندهی ۱۲۵ اطلاع داده شد.

وی افزود: بلافاصله دو دستگاه خودروی نجات به همراه هفت آتش‌نشان و یک افسر ارشد از نزدیک‌ترین ایستگاه‌ها به محل حادثه اعزام شدند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی رشت ادامه داد: آتش‌نشانان پس از حضور در صحنه، با استفاده از تجهیزات نجات از جمله ست‌های هیدرولیک، راننده حدوداً ۳۵ ساله را که در کابین خودرو محبوس شده بود، خارج کردند.

مؤمنی تصریح کرد: فرد مصدوم پس از انجام اقدامات اولیه امدادی، توسط عوامل اورژانس مستقر در محل به بیمارستان منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه در این حادثه تنها راننده خودروی پراید دچار آسیب شده است، خاطرنشان کرد: علت دقیق وقوع این تصادف توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

منبع:مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.