کد خبر : 65746
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷

رفع تصرف اراضی ملی ۳۲۸ میلیاردی در صومعه سرا

رفع تصرف اراضی ملی ۳۲۸ میلیاردی در صومعه سرا
برخورد قاطع پلیس با پدیده زمین‌خواری و رصد دقیق و اشرافیت پلیس بر اقدامات غیرمجاز و مجرمانه متصرفان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

فرمانده انتظامی گیلان از رفع تصرف ۲۰ هزار متر مربع اراضی ملی به ارزش ۳۲۸ میلیارد در شهرستان صومعه سرا خبر داد.

سردار حسین حسن پور افزود: حفظ و حراست از منابع طبیعی و ملی از اولویت‌های اصلی فرماندهی انتظامی است و مبارزه با زمین‌خواران و سودجویان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی به دریافت خبر تصرف اراضی ملی در یکی از بخش‌های شهرستان صومعه سرا توسط فردی سودجو و آغاز تحقیقات پلیس در این زمینه اشاره و افزود: مأموران انتظامی ضمن هماهنگی قضائی با کارشناسان اداره منابع طبیعی به محل اعلامی اعزام شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان تصریح کرد: در بازدید از زمین موردنظر مشخص شد، فردی ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی آن را محصور کرده است.

این مقام انتظامی در ادامه بیان داشت: کارشناسان ارزش اراضی رفع تصرف شده را ۳۲۸ میلیارد برآورد کردند.

سردار حسن پور در پایان با اشاره به اینکه با حکم قضائی و به استناد تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، کلیه آثار تجاوز جمع‌آوری و رفع تصرف انجام و متهم ۳۹ ساله جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد، گفت: رصد دقیق و اشرافیت پلیس بر اقدامات غیرمجاز و مجرمانه متصرفان اراضی ملی و عزم راسخ مأموران انتظامی و دستگاه قضائی؛ برخورد قاطع با پدیده زمین‌خواری را به دنبال دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.