کد خبر : 60626
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۳

آغاز رقابت‌ داوطلبان مسابقات قرآنی اوقاف در گیلان

آغاز رقابت‌ داوطلبان مسابقات قرآنی اوقاف در گیلان
هزار و ۲۰۰ نفر در گیلان برای شرکت در چهل و هشتمین دوره مسابقه‌های قرآن کریم ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان گفت: رقابت‌ مرحله شهرستانی چهل و هشتمین دوره مسابقه‌های قرآنی اوقاف در استان آغاز شده‌است.

حجت‌الاسلام و المسلمین اسماعیل تدینی افزود: مرحله شهرستانی چهل‌ و هشتمین دوره مسابقات قرآنی اوقاف در سه منطقه گیلان شامل رشت، تالش و لنگرود برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: مسابقه‌های منطقه یک بخش بانوان به میزبانی شهر رشت در بقعه آقا سیدعباس ساغریسازان در رشته‌های حفظ پنج، ۱۰، ۲۰ و کل با حضور شرکت‌کنندگان شهرستان‌های رشت، بندرانزلی، صومعه‌سرا، فومن، شفت، رودبار و لشت‌نشاء آغاز شده‌است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان با بیان اینکه بانوان شرکت‌کننده در این دوره از مسابقه‌ها امروز (دوشنبه) در رشته‌های دعاخوانی، ترتیل و قرائت رقابت می‌کنند اضافه کرد: مسابقه‌های منطقه یک بخش آقایان نیز فردا (سه‌شنبه) در رشته‌های حفظ، پنج، ۱۰، ۲۰، کل و اذان برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: آقایان شرکت کننده در چهل و هشتمین دوره مسابقه‌های قرآنی اوقاف چهارشنبه هفته جاری، در رشته‌های ترتیل و قرائت در بقعه آقا سیدعباس ساغریسازان رشت با هم به رقابت می پردازند.

حجت الاسلام تدینی اضافه کرد: مسابقه‌های منطقه سه ۲۶ خردادماه در همه رشته‌ها و با حضور شرکت‌کنندگان شهرستان‌های تالش، آستارا و ماسال در مسجد صاحب الزمان (عج) تالش و مسابقه‌های منطقه ۲ هم ۲۸ خردادماه جاری با حضور شرکت‌کنندگان شهرستان‌های آستانه‌اشرفیه، لاهیجان، رودسر و لنگرود به میزبانی شهرستان لنگرود برگزار می‌شود.

هزار و ۲۰۰ نفر در گیلان برای شرکت در چهل و هشتمین دوره مسابقه‌های قرآن کریم در رشته‌های قرائت، ترتیل، حفظ کل قرآن کریم، ۲۰ جزء، ۱۰ جزء، حفظ پنج جزء، اذان، دعاخوانی، همسرایی و هم‌خوانی، معارف قرآنی، نهج‌البلاغه، معارف صحیفه سجادیه و ترجمه عمومی قرآن کریم ثبت‌نام کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.