در دانشگاه گیلان انجام شد:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
اولین رویداد ایدهمحوری و سرمایهگذاری “خلاقیت و نوآوری در حوزه صنعت زیتون” با حضور سرمایهگذاران، پژوهشگران، استادان و دانشجویان در تالار حکمت دانشگاه گیلان برگزار شد.
دکتر محمد دوستار، رئیس دانشگاه گیلان در این رویداد، با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان «سرمایهگذاری برای تولید» تصریح کرد: این نامگذاری تکالیفی را برای سازمانها و دانشگاهها ایجاد میکند تا برای تحقق این شعار، برنامهریزی و تلاش کنند.
رئیس دانشگاه گیلان با تأکید بر نقش دانشگاه به عنوان اتاق فکر برای سرمایهگذاران استانی خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت ضروری است و دانشگاه گیلان نیز با نگاه حمایت از تولید، درهای خود را به روی سرمایهگذاران بخش تولیدی گشوده است تا با استفاده از ظرفیت و توانمندیهای دانشگاهیان و نخبگان و نیز بهرهمندی از آخرین تحقیقات و دستاوردهای علمی و پژوهشی پژوهشگران دانشگاه؛ گامی مهم در جهت افزایش کیفیت محصولات تولیدی و نیز افزایش اشتغال جوانان برداریم.
دکتر علی باستی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نیز در این مراسم، با اشاره به لزوم توجه به مأموریت سبز-آبی سند آمایش استان گیلان و تمرکز بر بخش توسعه کشاورزی استان گفت: هدف از برگزاری این رویداد، زمینهسازی برای آشنایی سرمایهگذاران با صاحبان طرح و ایده جهت تجاریسازی محصولات نوآورانه و فناورانه در حوزه صنعت زیتون است که مورد حمایت سه مجموعه به عنوان سرمایهگذار قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: در طی فرآیند برنامهریزی این رویداد، ۱۸ طرح و ۱۴ ایده از دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، مراکز پژوهشی و تحقیقاتی سراسر کشور، دریافت شد که توسط داورانی از دانشگاه گیلان، سازمان جهاد کشاورزی، مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی استان، پارک علم و فناوری، کارخانه تولید و نوآوری گیلان و شرکت روغنکشی خرمشهر؛ مورد ارزیابی و داوری قرار گرفتند.
در پایان مراسم، از سه طرح و ایده برتر تقدیر شد و ۸ تفاهمنامه سرمایهگذاری میان دانشگاه گیلان، سرمایهگذاران بخش خصوصی و دولتی، و صاحبان طرحها به امضا رسید.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.