کد خبر : 55387
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان زندان‌های کشور:

اولویت‌های ما حرفه‌آموزی و اشتغال زندانیان است

اولویت‌های ما حرفه‌آموزی و اشتغال زندانیان است
دیدار معاون سازمان امور زندان های کشور با استاندار گیلان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

حمید وسکویی اشکوری به عنوان مدیرکل جدید زندان‌های گیلان در دیدارمعاون سازمان امور زندان‌های کشور با استاندار معرفی و از خدمات رضا محمدی اصل مدیرکل سابق قدردانی شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان زندان‌های کشور در دیدار با استاندار گیلان با قدردانی از نگاه عمیق استاندار به مسایل کشور و استان برای رفع مشکلات گفت: هم اینک ۴۷ هزار زندانی در بخش‌های اشتغال خوابگاه-کارگاه و نیز صنعت محور فعالیت دارند.

نصرالله ابراهیمی افزود: یکی از اولویت‌های ما حرفه‌آموزی و اشتغال زندانیان است زیرا علاوه بر حرفه آموزی این زندانیان پس از تحمل حبس می‌توانند اشتغالزایی داشته باشند.

وی بیشترین مساله زندانیان در حبس مباحث اقتصادی عنوان و افزود: سازمان زندان‌های کشور جامعه کوچکی است و بیشترین درصد زندانیان به دلیل موضوعات اقتصادی در حبس هستند.

وی اضافه کرد: در این راستا نقش قوه مجریه بسیار مهم است زیرا با مهار تورم، گرانی و ایجاد اشتغال به طور حتم شاخص های اقتصادی بهبود می‌یابد که این امر در کاهش تورم و بیکاری نیز تاثیرگذار است.

نماینده عالی دولت در گیلان در این دیدار با آرزوی توفیق برای آقایان محمدی اصل و وسکویی اشکوری و تاکید بر اینکه هم افزایی موجود میان قوای حاضر در استان منشا خیرات و برکات بسیار در حوزه های مختلف است، گفت: همه دست اندرکاران نظام اسلامی در تلاشند با برنامه‌های متناسب با قوانین از مشکلات مردم در حوزه‌های مختلف بکاهند.

هادی حق شناس با اشاره به برکات سفر اخیر رئیس قوه قضائیه به گیلان افزود: در سفر حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای به استان، مشکل 60 ساله مردم گیلان در خصوص تداخل اراضی ملی در محدوده تالاب انزلی و بستر سپیدرود رفع و رأی دیوان عدالت اداری در مورد عدم صدور پروانه برای اراضی روستایی فاقد سند مورد بازنگری قرار گرفت که مایه خرسندی مردمان سخت کوش این سامان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.