استاندار گیلان در نشست با قائم مقام وزیر گردشگری پیشنهاد داد؛
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
استاندار گیلان با ارائه پیشنهاد استفاده از سازههای قابل حمل سبک جهت اسکان گردشگران در روستا به قائم مقام وزیر گردشگری، گفت: حدود سه هزار روستا در استان داریم که میتوان از ظرفیت بخشداران، دهیاران و کشاورزان جهت توسعه صنعت گردشگری بر پایه این طرح بهره برد.
دکتر هادی حقشناس در دیدار با قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری کشور، احداث هتل های پنج ستاره و ایجاد و تقویت زیرساختهای گردشگری را در این استان ضرورتی جدی در راستای توسعه گردشگری خواند و افزود: بسیاری از گردشگرانی که به این استان سفر می کنند به شب گذرانی در شالیزارها و اقامت در روستاها علاقمندند، از این رو میتوان با بهرهگیری از سازههای سبک و آماده مناسب اسکان گردشگری در سطح سه هزار روستای گیلان محیط امنی برای گردشگران فراهم کرد.
وی اضافه کرد:در این راستا میتوان از بخشداران و دهیاران خواست فضایی برای پنج تا ۱۰ سازه سبک قابل حمل را در روستا جانمایی کنند و سرمایهگذار این کاروان ها را تهیه و در اختیار کشاورزان قرار میدهد و ما موضوعاتی چون تامین آب شرب مناسب، برق، گاز و حمل زباله را نیز حل خواهیم کرد تا بتوانیم محیطی امن و بهداشتی برای مسافران و گردشگران علاقمند به روستا و زیباییهای آن فراهم کنیم.
حق شناس افزود: استانداری گیلان هم آماده است پس از انجام طرح مطالعاتی میراث فرهنگی در این زمینه، آن را در اراضی بدون استفاده گیلان راه اندازی و اجرا کند.
وی تصریح کرد: اگر میراث فرهنگی در سطحی وسیع به طور مثال ۱۰ هزار سهمیه بدین منظور به گیلان اختصاص دهد میتوانیم با جذب سرمایه گذار و پرداخت تسهیلات این سازههای سبک آماده را در اختیار دهیاران و بخشداران قرار دهیم.
وی اظهار کرد: با اجرای این طرح در گیلان میتوان آسیبهای اجتماعی استان را به حداقل رساند، اشتغال ایجاد کرد و از مهاجرت روستائیان به شهر و تغییر کاربری اراضی جلوگیری کرد و زباله و پسماند گردشگران را جمع آوری و ساماندهی را به صورت متمرکز انجام داد و ارزاق مسافران را نیز آسانتر تهیه کرد.
حق شناس با بیان اینکه می توان با کمترین هزینه در بخش گردشگری، اشتغال ایجاد و در عین حال طبیعت را نیز حفظ کرد؛ گفت: گردشگری در این خطه فقط در طبیعت گردی خلاصه نمیشود بلکه مرقد مطهر سید جلالالدین اشرف فرزند امام موسی کاظم(ع) در آستانه اشرفیه و حضرت «فاطمه اخری» دختر امام موسی کاظم (ع) و خواهر امام رضا(ع) نیز در رشت به لحاظ گردشگری تاریخی و مذهبی جایگاهی ویژه دارد و گیلان از استانهای مقصد گردشگری بشمار میرود.
وی اضافه کرد: با راه اندازی خط هوایی گردشگری نیز به دنبال جذب گردشگران خارجی هستیم که با ثبت جهانی ماسوله استقبال بیشتری را شاهد خواهیم بود.
قائم مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور نیز با استقبال از پیشنهاد استاندار گیلان در رابطه با استقرار سازههای سبک پیش ساخته در روستاهای و مناطق مختلف استان برای استفاده از گردشگران گفت: این ایده زودبازده و کمک رسان اقتصادی خواهد بود و میراث فرهنگی گیلان نیز پس از شناسایی نقاط مستعد استان این طرح را به صورت پایلوت در چند نقطه اجرا خواهد کرد.
علی دارابی در ادامه با بیان اینکه با بسیج همه نیروها بدنبال ثبت جهانی ماسوله در یونسکو هستیم،گفت: مستندات علمی ثبت جهانی ماسوله باتوجه به کاوش های صورت گرفته و اکتشافات و آثار استخراج آهن در این شهر تاریخی تکمیل شده که روند ثبت جهانی ماسوله را تسریع خواهد کرد.
وی تصرح کرد: استان گیلان در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز بیش از پنج هزار اثر تاریخی دارد که شناسایی شده اما تاکنون هزار و ۲۵۰ اثر ثبت ملی شده است که باید بیشتر شود؛ میراث فرهنگی تلاش دارد با تامین نیروی انسانی و بودجه مورد نیاز ثبت ملی آثار در کشور را سرعت بخشد.
در این نشست از پوستر رویداد استارتاپی گردشگری، رویکرد فناوریهای نوین که در محورهای مرتبط شامل فناوریهای دیجیتال، هوش مصنوعی و پلتفرمهای آنلاین برای تسهیل تجربه گردشگران، حوزه واقعیت مجازی و ارزش افزوده برای بازبهبود تجربه گرشگری، حوزه فناوریهای نوین در انواع گردشگری مانند سلامت، روستائی وپایداری در گردشگری و نوآوری و کار بهمن ماه امسال در گیلان برگزار میشود، رونمایی شد.
همچنین در این نشست از پوستر مرمت ۱۰ اثر تاریخی فاخر استان و رویداد استارتاپی گردشگری مبتنی بر فناوریهای نوین که در بهمن ماه امسال به صورت ملی در استان گیلان برگزار می شود، نیز رونمایی شد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.