معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اخبار منتشر شده از سوی برخی از سایت های خبری استان مبنی بر کمبود شیر خشک،گفت:شیر خشک مورد نیاز استان از طریق ۱۵ شرکت پخش دارویی در بین ۴۳۰ داروخانه فعال استان توزبع و براساس کد ملی نوزادان با ثبت در سامانه تیتک پس از تائید صلاحیت، در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
دکتر سرودی افزود؛ همانطور که سازمان غذا و دارو اعلام نموده با توجه به نزدیک بودن فرمولاسیون گروههای هم عرض شیر خشک در ۶ گروه تولیدی که نوزادان میتوانند با جایجایی آنها مشکلات مصرف را حل نمایند، کمبودی مصرف کنندگان استان را تهدید نمیکند و خانوادههای میتوانند بدون هیچگونه نگرانی و با تجویز پزشک، شیرخشک مناسب نوزاد خود را از مراکز توزیع مجاز تهیه نمایند.
وی همچنین به همشهریان عزیز توصیه کرد: شیر خشک و یا به طور کل فرآوردههای سلامت محور را از طریق مراکز معتبر و مورد تائید سازمان غذا و دارو تهیه نمایند و از صحت سلامت آن از طریق سامانه ttac.ir اطمینان یابند.
دکتر سرودی، با اشاره به درخواستها مبنی بر تهیه برخی از اقلام شیر خشک، یادآور شد؛ بعضا مشاهده میشود که برخی از همشهریان از کمبود شیرخشکهای رژیمی از جمله شیرخشک آپتامیل پپتی ۲ گله مند میباشند، در صورتیکه جایگزین مناسبی در شش گروه (نان، ببلاک، آپتامیل، بیومیل، سوپرامیل و گیگوز ) در استان وجود داشته و با توجه به تراکم بالای جمعیت و ورود مسافران در بازه های زمانی خاص به استان، معاونت غذا و دارو دانشگاه تلاش نموده است که سهمیه بیشتر از حد تعیین شده از سازمان غذا و دارو اخذ نموده و وارد چرخه توزیع نماد تا مردم عزیز گیلان و مسافران ب مشکل مواجه نباشند و به جد این موضوع را پیگیری نموده و از طریق شماره تماسهای معاونت غذا و دارو و سامانه ۱۹۰ پاسخگوی مردم گیلان میباشد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی در پایان، از تمامی اصحاب رسانه و افراد دغدغه مند در حیطه سلامت مردم خصوصا نوزادان خواست تا اخبار را پس از بررسی بیشتر و اطمینان از صحت موضوع درج نمایند تا ابعاد انتشار مطالب سبب تشویش اذهان عمومی نشود،چون در شرایط کنونی جامعه این نوع برداشتها کمکی به بهبود وضعیت سلامت مردم نخواهد کرد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.