مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان گيلان:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان گيلان در خصوص پيادهسازي و توسعه سامانه جامع مانيتورينگ و اتوماسيون كليدها در اين شركت گفت: اساسیترین وظیفه شرکتهای توزیع علاوه برتأمین به موقع برق متقاضیان، تداوم پایداری شبکه و ارائه برق با کیفیت مناسب به مشترکین میباشد، از این رو ضروری است در شبکههای توزیع، سامانه مانیتورینگ،اتوماسیون و کنترل از راه دور تجهیزات موجود در شبکه (سامانه اسکادا) پیادهسازی شود.
دکتر مسعود صادقی خمامی افزود: طی سالیان اخیر باتوجه به گستردگی شبکه توزیع برق استان گیلان و شرایط خاص اقلیمی شمال کشور،برنامه اتوماسیون شبکه فشار متوسط در اولویت اجرایی این شرکت بوده و با توجه به اهمیت ویژه آن از ابتدای سالجاری مورد پیگیری ویژه جهت اجرا قرار گرفته است.
مدیرعامل توزیع برق گیلان افزود: یکی از مسائلی که در شرکتهای توزیع حائز اهمیت است مساله کلیدزنی (باز و بسته کردن کلیدها) است که این مساله هم در شرایط عادی و هم در شرایط بحرانی امکانپذیر است؛ به این شکل که تجهیزات شبکه ناگزیر باید سرویس و تعمیر شوند و همچنین مساله نوسازی و گسترش شبکه نیز متصور است که برای انجام چنین فرآیندی طبیعتاً کلیدزنی اتفاق خواهد افتاد و به این نکته باید کلید زنیهای مواقع اضطراری را نیز افزود که در هنگام بروز خطا و اتفاقات در شبکه نیاز به اعزام گروه و انجام کلید زنی و کار میدانی است.
وی تاکید کرد: در شبکههای توزیع بدون چنین سامانه ای،پس از بروز هر خاموشی مدت زمان زیادی برای پیدا کردن محل عیب و ایزوله کردن آن محل از سایر خطوط شبکه صرف میشود که این زمان در شبکههای با طول زیاد ممکن است به چندین ساعت نیز افزایش یابد، لذا در شبکههای توزیع باید تمهیدات لازم برای به حداقل رساندن خاموشیها در نظر گرفته شود.
صادقی در این راستا اظهار داشت: پس از اجرای اتوماسیون جهت انجام فرآیندکلیدزنی، به سبب اینکه امکان ارسال فرمان قطع و وصل از مرکز دیسپاچینگ میسر است، نیازی به اعزام گروههای عملیاتی در صحنه نخواهد بود و در تمامی هزینههای مرتبط صرفه جویی خواهد شد.
مدیرعامل توزیع برق گیلان تصریح نمود: افزایش قابلیت اطمینان شبکه و همچنین قابلیت مانور شبکه و کاهش زمان انجام مانور موضوعی مهم و ضروری است که این امر با اجرای پروژه اتوماسیون در شبکه توزیع برق تحقق خواهد یافت.
وی اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون 47 دستگاه کلید فشار متوسط در سطح استان گیلان با اعتباری معادل 141 میلیارد ریال اجرا شد و به مرحله بهره برداری رسید.
صادقی گفت: از ابتدای اجرای این طرح در استان تا کنون 249 دستگاه کلید فشار متوسط مورد نصب و بهرهبرداری قرار گرفته است و در راستای توسعه سامانه اتوماسیون و با اجرای مانورهای متعدد رویت پذیری و کنترل پذیری نقاط حساس برنامه مدونی طراحی شده که تا پایان سال نقاط مجهز به سامانه اتوماسیون و کنترل پذیر این شرکت به 402 نقطه برسد که نیازمند اعتباری معادل 451 میلیارد ریال میباشد.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.