کد خبر : 39512
تاریخ انتشار : یکشنبه ۸ مهر ۱۴۰۳ - ۷:۰۷

معاون بهره برداری شرکت برق منطقه‌ای گیلان:

شروع پروژه تعویض مقره‌های نامناسب خط پره سر – خلخال و اردبیل

شروع پروژه تعویض مقره‌های نامناسب خط پره سر – خلخال و اردبیل
پایش و نگهداری خطوط جهت پایدار نگه داشتن شبکه برق،بطور مستمر توسط همکاران خطوط معاونت بهره‌برداری انجام می‌شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

علی رغم شرایط سخت جوی، تعویض مقره پایه 295 خط 230 کیلو ولت پره سر-خلخال با موفقیت انجام شد.
معاون بهره برداری شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: با توجه به بازدید دشت بزرگ مدیرعامل شرکت برق منطقه ای گیلان از خط 230 کیلوولت پره سر-خلخال و اردبیل و تاکید ایشان در خصوص تعویض مقره‌های نامناسب این خط برای پیشگیری از حوادث،پروژه تعویض مقره این خط در دستور کار قرار گرفت.

حسن قنبرزاده افزود: یکی از عوامل اصلی خروج خط انتقال 230 کیلوولت پره سر – خلخال،مناسب نبودن مقره‌های استفاده شده در خط بود که برای حل این مشکل،همکاران تعمیرات غرب معاونت بهره‌برداری و پیمانکار تعمیر نگهداری خطوط با حضور در محل خط و بررسی شرایط، نسبت به تعویض مقره پایه 295 خط پره سر- خلخال اقدام نمودند.

معاون بهره‌برداری با اشاره به شرایط جوی نامساعد محل خط گفت:با توجه به کوهستانی بودن منطقه،مه غلیظی وجود داشت که کار را بسیار سخت کرده بود اما با تلاش همکاران،عملیات تعویض مقره پایه 295 خط پره سر- خلخال انجام شد و در ادامه باید با هماهنگی مرکز کنترل شبکه و اخذ خروج نسبت به تعویض مقره حد فاصل پایه‌های 280 الی 340 اقدام شد.

وی افزود: پایش و نگهداری خطوط جهت پایدار نگه داشتن شبکه برق،بطور مستمر توسط همکاران خطوط معاونت بهره‌برداری انجام می‌شود تا در فصل سرد زمستان که احتمالا با بارش‌های شدید باران و برف روبه رو هستیم بتوانیم برق مطمئن و پایداری را برای مشترکان تامین نماییم.

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.