کد خبر : 33045
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۷

استاندار در کارگروه تسهیل و رفع موانع گیلان:

منابع مالی گیلان باید صرف حمایت از تولید شود

منابع مالی گیلان باید صرف حمایت از تولید شود
سه هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری صنعتی در گیلان انجام شد.

گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

اسدالله عباسی در دومین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: هم اکنون منابع استانی برای تولیدات استان استفاده نمی‌شود و این منابع در تهران متمرکز شده‌ است؛ در جلساتی که با رئیس جمهور شهید برگزار شد خواستار گردش منابع مالی بدست آمده استانی در همان استان برای حمایت از تولید و تولید کننده شدیم.

وی اضافه کرد:طبق آخرین آمار کسب شده هم اینک نرخ بیکاری استان گیلان ۶.۹ است و این استان در زمره ۱۰ استان برتر کشور قرار دارد که نرخی پایین‌تر از میانگین نرخ بیکاری کشور دارند.

وی با بیان اینکه بیشترین تعداد بیکاران استان را دانش آموختگان دانشگاهی تشکیل می‌دهند،گفت: بسیاری از واحدهای تولیدی استان فراخوان جذب نیرو منتشر کرده‌اند اما جذبی در این بخش انجام نشده است؛ برنامه‌ریزی ما استفاده از توان دانش آموختگان فاقد شغل در شرکت‌های دانش بنیان است.

وی تصریح نمود: در زمان تحویل دولت سیزدهم به چهاردهم دستاوردها در زمینه‌های نرخ بیکاری براساس سامانه رصد، اشتغالزایی، عرصه‌های سرمایه‌گذاری شناخته شده، واحدهای احیا شده، تعداد مجوزهای بی‌نام صادر شده، الکترونیکی کردن پروانه‌های کسب ارائه خواهیم کرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان نیز در این جلسه گفت: در سه ماه نخست امسال سه هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری صنعتی در گیلان انجام شد که زمینه برای اشغالزایی مستقیم بیش از ۸۶۰ نفر را در استان فراهم کرده است.

تیمور پورحیدری افزود: روند سرمایه‌گذاری صنعتی در گیلان به رغم فشارهای اقتصادی استمرار دارد بطوریکه در سه ماه نخست سال ۱۴۰۳ حدود ۳۴ پروانه بهره برداری صنعتی در گیلان صادر شده است .

وی اضافه نمود: ماحصل تلاش اعضای کارگروه رفع موانع و چالش‌های بخش تولید در سه ماه نخست امسال این کارگروه بیش از ۶۸ مصوبه داشت که پایش و پیگیری مصوبات به صورت مداوم ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.