کد خبر : 32404
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۳ - ۸:۵۲

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان:

تعداد بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی گیلان از نیم میلیون نفر گذشت

تعداد بیمه شدگان اصلی تامین اجتماعی گیلان از نیم میلیون نفر گذشت
مرتضوی: در تمامی عرصه‌های بین‌المللی نظام و ساختار تامین اجتماعی از محورهای اساسی توسعه محسوب می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

کیوان مرتضوی با تسلیت و تعزیت قرارگرفتن در آستانه ماه محرم و گرامیداشت هفته تامین اجتماعی،گفت: این سازمان بزرگترین و گسترده‌ترین بیمه گر اجتماعی کشور است که بدون بودجه دولتی و از محل حق بیمه‌های پرداختی ارائه تعهدات متنوعی را برعهده دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس ماده یک قانون تامین اجتماعی،توسعه و گسترش پوشش‌های بیمه ای به اقشار مختلف جامعه ماموریت و رسالت این مجموعه است،اذعان داشت:تامین اجتماعی هم ابزار و هم هدف توسعه است چرا که چشم انداز آن استقرار عدالت اجتماعی و ایجاد آرامش خاطر و امنیت روانی در آینده مخاطبین خود می‌باشد.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با تاکید بر حرکت‌های سازنده و طرح‌های خوبی که در دو دهه اخیر برای افزایش و تحت پوشش قرار گرفتن گروه‌های مختلف بیمه ای انجام پذیرفته،با بیان اینکه هدفگذاری انجام شده استان از چند سال پیش دستیابی به پوشش نیم میلیون بیمه شده اصلی در پایان سال 1402 بود،افزود:هرچند این مهم با دو ماه تاخیر در پایان اردیبهشت ماه سالجاری تحقق یافت ولی بیانگر عزم و اراده ایست که در این راستا برای گسترش پوشش بیمه ای وجود دارد.

کیوان مرتضوی با اشاره به اینکه در ماه‌های سپری شده سالجاری شاهد رشد چشمگیر بیش از 10 هزارنفر به بیمه شدگان اصلی در استان بودیم رونق تولید و اشتغال و افزایش شمار بیمه شدگان اجباری مشمول قانون کار و استقبال خوب شهروندان از طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی به ویژه در گروه زنان خانه دار،دانشجویان و بازاریان و کسبه برای بیمه مشاغل آزاد را از عوامل موثر در این رشد برشمرد.

وی با تاکید بر نقش و اهمیت تامین اجتماعی در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی به عنوان دو مقوله مهم توسعه،افزود:نه تنها در ایران بلکه در تمامی عرصه‌های بین‌المللی نظام و ساختار تامین اجتماعی از محورهای اساسی توسعه محسوب می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با تبیین این نکته که ساختار نظام تامین اجتماعی دارای سه بعد حمایتی،امدادی و بیمه ای بوده و سازمان تامین اجتماعی در کشور ما تنها عهده‌دار ماموریت‌های محوله در بخش بیمه ای است،افزود:به همین خاطر باید تفکر و نگاه حاکم و انتظارات جامعه و مخاطبین از آن را در این چارچوب منطقی نمود.

کیوان مرتضوی در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به اینکه تعداد مستمری‌بگیران تحت پوشش استان نیز در حال حاضر به حدود 193هزار نفر رسیده است، خاطرنشان ساخت تنها در سه ماهه اول امسال بیش از سه هزار نفر به این جرگه پیوسته اند.

شایان ذکر است مجموع جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی گیلان با احتساب افراد تبعی بیمه شدگان و مستمری بگیران در حال حاضر حدود یک میلیون و 395 هزار نفر است.

 

منبع:روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل تامین اجتماعی استان گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.