کد خبر : 32211
تاریخ انتشار : جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ - ۸:۵۰

محدیثه فلاح کریمی:

انتخابات که تمام شود،آغاز فصل دوستی و تعامل است

انتخابات که تمام شود،آغاز فصل دوستی و تعامل است
امروز نقطه غرور و افتخار وطن دوستی و نگرانی برای فردای سرزمین‌مان ایران است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

فارغ از هر نتیجه حاصل مشارکت حداکثری مردم در جریان انتخاب رئیس جمهور فریاد بلند ایران دوستی یکایک افرادی است که دشمن با هزار نیرنگ برای یاس آنان نقشه کشیده و اتاق‌ها که چه عرض، شهرک‌های فکر طراحی کرده است.
بدخواهان این روزها تلاش بسیار کردند تا ثابت کنند تفکرات و خط مشی جمهوری اسلامی ایران پوسیده است و مردم برای ناسازگاری قد علم کردند، اما صفوف پیر و جوان پشت درب شعبه‌های اخذ رای آن هم قبل از آغاز رسمی رای‌گیری چیز دیگری را نشان می‌دهد.
لبخند و شور انتخابات چیزی نیست که بتوان با سیاه نمای آن را پنهان کرد، دستان لرزان مادر و پدر شهیدی که امروز کمر خم کرده اما شناسنامه به دست برای ادامه راه و آرمان دسته گل نثار کرده خود به انقلاب آمده اند را چگونه باید ممیزی کرد؟!
امروز نقطه غرور و افتخار نه تعدد و نه جنسیت حاضر برای مشارکت در شهر و روستا، بلکه وطن دوستی و نگرانی برای فردای سرزمین‌مان ایران است.
اصلاً این روزها هر خانه یک ایران است، چنانکه گاهی عقیده فرزند برای رئیس جمهور آینده شماره ۲۲ یا ۴۴ و انتخاب و مصلحت اندیشه پدر و مادر برعکس آن است ؛ در نهایت چه زیباست اتحاد برای پایداری شعار ” ایران همیشه مستدام ”
امروز و این انتخاب تا ساعاتی دیگر تمام می‌شود و فردا خورشیدبا معرفی منتخب مردم همین دیار غروب می‌کند، آنگاه فصل دوستی و تعامل در خانه امن و پر افتخارمان آنهم با غرور و تعصب ملی آغاز می‌شود.
یاد مصطفی رحماندوست شاعر ترانه ” خانه ما ” در کتاب فارسی دوم دبستان هم سبز که میهن دوستی را از کودکی در خاطرمان نقش بست.
خوب و عزیزی
ایران زیبا
پاینده باشی
ای خانه ما
من دوست هستم
با شهرهایت
با کوه و دشتت
با نهرهایت
خورشید اسلام
یک بار دیگر
تابیده از تو
الله اکبر
در هر کجایت
خون شهیدان
پیوسته جاریست
ای خاک ایران
بر کوی و کوچه
بر دشتهایت
روئیده لاله
جانم فدایت

به قلم: محدیثه فلاح کریمی ، فعال حوزه رسانه و اطلاع‌رسانی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.