کد خبر : 31601
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:

برخورد با متخلفان برای دانشگاه علوم پزشکی گیلان حد و مرز ندارد

برخورد با متخلفان برای دانشگاه علوم پزشکی گیلان حد و مرز ندارد
دکتر آشوبی:برای نظام سلامت،حفظ جان انسان از همه چیز مهمتر است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در آیین تکریم و معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه در نظام سلامت همه یک هویت بسیجی دارند،گفت: کار در نظام سلامت پیوسته، بدون وقفه و بدون در نظر گرفتن مکان خاص بوده و این دقیقا برابر با خدمت صادقانه و آگاهانه در تشکل‌های بسیجی است.

دکتر محمدتقی آشوبی با اشاره به جهاد تبیین و لزوم شفافیت در تبیین حقایق و بروز رخدادهای طبیعی و غیرمترقبه، افزود: تبیین واقعی،منصفانه، به‌جا، به‌حق و به‌اندازه و از همه مهمتر توسط صاحبان افکار عمومی و قشر جوان جامعه از جمله دانشجویان نیاز امروز جامعه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به اقدامات جهادی دانشگاه در مدیریت بحران حریق بیمارستان قائم (عج) رشت اشاره و گفت: حدود ۱۳۰ بیمار بیمارستان قائم‌ (عج) با مدیریت صحیح زمان و تامین به موقع تخت‌های درمانی در سایر بیمارستان‌های رشت و حومه در کمترین زمان منتقل شدند و پس از آن مداخلات بهداشت روانی و درمان بیماران بستری آغاز شد.

دکتر آشوبی تشدید نظارت‌ها و برخورد بدون اغماض با متخلفان حوزه سلامت را یکی از بزرگترین دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان طی ۴۰ سال اخیر دانست و تصریح نمود: تامین، حفظ و ارتقای سطح سلامت مردم مرز مشخص ما با متخلفان است و در این مسیر دو بیمارستان خصوصی استان با اشکالات و تخلفات عدیده بسته شده که گواهی از برخورد جدی و بدون تعارف ما با مخلان سلامت مردم است.

وی با بیان اینکه برخورد با متخلفان برای دانشگاه علوم پزشکی گیلان حد و مرز ندارد،خاطرنشان نمود: برای نظام سلامت،حفظ جان انسان از همه چیز مهمتر است و آن را با هیچ چیز معاوضه نمی‌کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه دانشگاه متعلق به دانشجو و اعضای هیئت علمی است، تصریح کرد: برخی از کارهای بزرگ در نظام سلامت تنها با حضور پرنشاط و پر شور دانشجویان جوان ممکن و میسر می‌شود و این فرصت بیش از پیش نیازمند مشارکت دانشجویان بسیجی است.

دکتر آشوبی همچنین از طرح پیشنهادی شورای مشوری متشکل از اعضای فعال بسیج دانشجویی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد و گفت: این شورا، متناظر با هر یک از معاونین و مدیران ستادی با مشارکت خیران تشکیل خواهد شد و تمامی اقدامات راهبردی و عملیاتی معاونت ها و مدیریت ها را رصد، پایش و در صورت لزوم اصلاح و اجرا می‌کند.

در پایان این نشست از تلاش‌های دکتر علی بزی به عنوان مسئول سابق حوزه بسیج دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان تقدیر و تجلیل و امیرحسین میربلوکی به عنوان مسوول جدید حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان منصوب و معرفی شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.