کد خبر : 31090
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۴

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان:

شایسته‌‌پروری از رسالت‌های فعالان فرهنگی است

شایسته‌‌پروری از رسالت‌های فعالان فرهنگی است
میرعظیمی:ضرورت آشناسازی هرچه بیشتر آینده سازان با آموزه‌های اسلامی.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان با تاکید بر ضرورت آشناسازی نسل کودک و نوجوان با آموزه‌های اسلامی گفت: شایسته‌ پروری از رسالت‌های فعالان فرهنگی است.

سیدجلیل میرعظیمی در نشستی با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان گفت: فرهنگ سازی و اصلاح تفکر القایی دشمنان و شایسته‌پروری را از رسالت‌های فعالان فرهنگی است.

میرعظیمی با اشاره به رویدادها و نابهنجاری‌های ماه‌های گذشته و با تاکید بر جایگاه و اهمیت نسل کودک و نوجوان افزود: برای فرهنگ‌سازی لازم است از نسل کودک و نوجوان آغاز کنیم.

این مدیر فرهنگی از ضرورت آشناسازی هرچه بیشتر آینده سازان با آموزه‌های اسلامی و دست‌آوردهای هشت سال دفاع مقدس صحبت‌ و گفت: بسترسازی برای شناخت بیشتر کودکان و نوجوانان با داشته‌های فرهنگی و معرفی الگوهای مناسب به آنان نقش به‌سزایی در نهادینه‌سازی فرهنگ ایرانی اسلامی و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان دارد.

میرعظیمی بر لزوم افزایش حرکت‌های هم‌افزا و تعامل هرچه بیشتر دستگاه‌ها و مجموعه‌های فعال در حوزه کودک و نوجوان تاکید کرد و ادامه داد: برگزاری نشست‌های هم اندیشی کارشناسان، اجرای ویژه برنامه‌های مشترک و فراهم سازی زمینه‌های برپایی اردوهای یک روزه جهت بازدید اعضا از نمایشگاه دست آورده‌ای دفاع‌مقدس مورد تاکید قرار دارد.

حسن حبیبی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان هم طی این نشست با قدردانی از «مجاهدت‌های خاموش کانون در حوزه‌های تربیتی» اظهار کرد: فصل مشترک ما و کانون پرورش فکری، فرهنگ‌سازی و و تربیت سکانداران آینده کشور و نظام اسلامی است.

حبیبی در همین‌زمینه به سخنان مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) مبنی‌بر لزوم پیوندهای میان‌نسلی و ایجاد حس مشترک میان آینده‌سازان و پیش‌کسوتان دفاع‌مقدس تصریح‌کرد: برای نیل به این هدف، نیازمند بهره‌گیری از فن‌آوری‌های نوین، نوآوری و تکیه بر شیوه‌های خلاقانه هستیم.

وی در ادامه، از نقش کاربردی هنر و ادبیات صحبت‌کرد و با اشاره به ظرفیت‌های گسترده استان، هنرمندان و ادیبان گیلانی گفت: تعامل و هم‌گرایی کانون پرورش فکری و بنیاد حفظ‌آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس نقش به‌سزایی در جهت‌دهی به هنرمندان، نویسندگان و انتشار آثار فاخر دارد.

میرعظیمی از چاپ بیش‌از ۶۰ عنوان کتاب به همت حفظ‌آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس استان گیلان در سال ۱۴۰۲ خبر داد و با اعلام‌آمادگی برای انتشار آثار نوقلمان و برگزاری نمایشگاه مشترک با کانون گفت: برای پذیرش اعضای کانون جهت بازدید از موزه دست‌آوردهای دفاع مقدس انعکاس آن در قالب تولیدات فرهنگی و رسانه‌ای آمادگی‌ داریم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.