کد خبر : 31045
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴

مدیرکل صنعت،معدن و تجارت گیلان:

قابل احیا بودن واحدهای صنعتی راکد گیلان

قابل احیا بودن واحدهای صنعتی راکد گیلان
ریسندگی خاور نیز به دلیل فرسودگی پورحیدری:ماشین آلات با ۲۰ درصد ظرفیت اسمی با اشتغال حدود ۲۷۰ نفر درحال فعالیت است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

مدیرکل صنعت،معدن و تجارت گیلان گفت: براساس آخرین وضعیت احصاء شده ۳۰ درصد واحدهای صنعتی غیرفعال باقیمانده قابل احیا است.

تیمور پورحیدری گفت: این واحدها نیازمند پایش مجدد وضعیت سرمایه گذاران و شناسایی عارضه‌های موجود و رفع آنها در کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید می‌باشد.

وی تصریح نمود: تعداد واحدهای صنعتی احیا شده در دولت سیزدهم را ۱۱۶ مورد اعلام و افزود: در سال ۱۴۰۰ از واحدهای راکد ۳۴ مورد در سال ۱۴۰۱ تعداد ۶۳ واحد و در سال ۱۴۰۲ هم ۱۹ واحد صنعتی در گیلان احیا شده است.

وی عمده مشکلات واحدهای راکد و غیرفعال را تامین نشدن نقدینگی مورد نیاز و سرمایه در گردش، عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بدلیل انباشتگی بدهی این واحدها،کمبود اعتبار تخصیصی در قالب تبصره‌های ۱۸ و ۱۶ به استان و نبود بازار مناسب محصولات آنها اعلام کرد.

وی تصریح نمود: واحدهای شاخص مشکل‌دار شامل صنایع پوشش،ریسندگی و بافندگی فومنات،ریسندگی خاور،ایران پوپلین بودند که اکنون فعال هستند.

پورحیدری عمده مشکل شرکت پوشش را عدم تعیین وضعیت مالکیتی واحد مزبور از سال ۸۳ تاکنون دانست و افزود: ریسندگی و بافندگی فومنات هم به دلیل فرسودگی ماشین آلات با ۱۰ الی ۱۵ درصد ظرفیت خود درحال تولید می‌باشد.

وی افزود: ریسندگی خاور نیز به دلیل فرسودگی ماشین آلات با ۲۰ درصد ظرفیت اسمی با اشتغال حدود ۲۷۰ نفر درحال فعالیت است.

وی گفت: شرکت ایران پوپلین هم به دلیل فرسودگی ماشین آلات و عدم بازسازی و نوسازی خطوط تولید توسط هلدینگ سرمایه گذاری گروه توسعه ملی و کمبود نقدینگی واحد مزبور با ۲۰ درصد ظرفیت اسمی خود درحال تولید می باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان اعلام کرد: در دولت سیزدهم ۱۲۷ جواز بی‌نام در حوزه های تولیدی مختلف صادر شده است.

وی اظهار داشت: در صنعت نساجی ۱۵ جواز درلشت نشا،خمیران انزلی و صومعه سرا، در صنعت پوشاک پنج مجوز در لشت نشا،در صنایع سلولوزی ۱۲ مجوز در لشت نشا، صومعه سرا، گوشلوندان و تموشل،در صنایع شیمیایی ۱۳ مجوز در لشت نشا و خمیران انزلی،صنایع فلزی ۲۵ مجوز در لشت نشا و خمیران انزلی، صنایع کانی غیر فلزی۱۳ مجوز در لشت نشا و خمیران انزلی،صنعت پلاستیک ۲۶ مجوز در لشت نشا،خمیران انزلی و صومعه سرا و در صنعت برق و الکترونیک ۱۸ مجوز در لشت نشا و خمیران انزلی صادر شده است.

وی از اجرایی شدن ۹۱ درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود:از مجموع ۲۱۸ مصوبه این کارگروه ۱۹۸ مصوبه اجرایی شد، ۶ مصوبه در دست اقدام و پیگیری است و ۱۴ مصوبه اجرایی نشده است.

 

 

منبع:ایرنا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.