نماینده عالی دولت در گیلان:
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پویشگران گیل:
اسدالله عباسی در جلسه شورای ملی طرح توسعه زنجیره ارزش راهبردی که به صورت ارتباط تصویری به ریاست دکتر احمد وحیدی وزیر کشور برگزار شد،گفت: برخی از این محصولات همانند چای، کیوی،مرغ، فندق و ماهیان خاویاری در رتبه نخست کشور قرار دارند.
وی افزود: البته باید تلاش بیشتر کنیم تا سایر محصولات استان گیلان نیز جزو رتبههای برتر کشور قرار گیرند که در این راستا باید بر اساس دانش پایه حرکت کنیم تا در میزان تولید و کیفیت محصولات، تغییراتی ایجاد شود.
نماینده عالی دولت در گیلان ادامه داد: بر این اساس باید از اساتید و نخبگان در این امر بیش از پیش بهره ببریم که به عنوان مثال در تولید کیوی تحقیقات خوبی انجام شده و امروز کشاورزانی که این محصول را تولید می کنند، رضایت دارند و باید تلاش شود تا سایر محصولات نیز اینگونه باشد.
استاندار گیلان اضافه کرد: البته باید شرایطی فراهم شود که جهش تولید را در محصولات خود شاهد باشیم و در این بخش باید هدفگذاری مناسبی داشته باشیم تا به افزایش مناسبی در بخش تولیدات خود دست یابیم که با توسعه بخش کشاوری،میتوانیم شاهد توسعه سایر فعالیتها به خصوص در حوزه گردشگری باشیم.
عباسی به معرفی بهتر و بیشتر تولیدات گیلان نیز اشاره و بیان کرد: همچنین در بخش زنجیره ارزش،باید تولیدات ما به خوبی برندسازی شوند تا محصولات ما بیش از پیش در کشور شناخته شوند زیرا کیفیت اکثر محصولات این استان بسیار مناسب است.
استاندار گیلان به سرمایهگذاری مناسب در سایر بخشها نیز اشاره و خاطرنشان نمود: علاوه بر تلاش بر افزایش تولیدات کشاورزی، باید در بخشهای نساجی، اقتصاد دریامحور و صنایع دستی نیز فعالیت بیشتری داشته باشیم و در این راستا مهارت آموزی را جدی بگیریم.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.