نماینده عالی دولت در گیلان:
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی پویشگران گیل:
اسدالله عباسی به همراه عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان بهرهبرداری از سه واحد تولیدی در گیلان گفت: با افزایش تولید مشکل اشتغال نیز برطرف میشود؛ همچنین تولید باید به مرحلهای برسد که میزان بهره وری و زنجیره ارزش در آن محسوس باشد.
نماینده عالی دولت در گیلان افزود: برخی از طرحها به دلایل مختلف توقف داشتند که مشکلات آنها در این دولت برطرف شد و به مرحله تولید رسیدند بگونه ای که امروز نیز این واحدها، صادرات محور شدهاند.
وی اضافه نمود: سیاستهای کاربردی دولت مردمی و انقلابی شهید خدمت آیت الله رئیسی بر این است که به واحدهای دانش پایه که بر مبنای اقتصاد دانش بنیان هستند، اولویت دهیم تا دانش آموختگان دانشگاهی جذب این واحدها شوند.
استاندار گیلان گفت: یکی از تعهدات ما در سال ۱۴۰۳ این بود که دانشگاهیان صنعتی را به صنعت و واحدهای تولیدی متصل کنیم و از سوی دیگر مسائل واحدهایی که با مشکلات مالی مواجه بودند، را مرتفع نماییم که با افتتاح برخی از واحدها، شاهد این امر هستیم.
عباسی خاطرنشان نمود:با سفر وزیر محترم صنعت، معدن و تجارت به گیلان مشکلات برخی از واحدها را برطرف و نشستی با صنعتگران و تولیدکنندگان برگزار می شود.
سه پروژه صنعتی در مجموع با ۲۶ هزار میلیارد ریال اعتبار و اشتغالزایی برای ۴۲۰ نفر امروز چهارشنبه با حضور عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در گیلان به بهره برداری رسید.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.