کد خبر : 30125
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲

فرمانده انتظامی استان گیلان:

کشف ۲۰ هزار قلم انواع داروی قاچاق

کشف ۲۰ هزار قلم انواع داروی قاچاق
کشف ۲۰ هزار داروی قاچاق از یک منزل در رشت

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

سردار عزیزاله ملکی با تاکید بر اینکه امنیت و سلامت مردم از خطوط قرمز پلیس است، گفت:برای ارتقای امنیت اجتماعی و جلوگیری از ورود و خروج کالای فاقد مجوز و قاچاق، کنترل محورهای مواصلاتی به صورت مستمر از سوی پلیس گیلان انجام می‌شود.

وی در ادامه به دریافت خبری در خصوص دپو و توزیع داروهای قاچاق داخل یک منزل در سطح شهرستان رشت اشاره و گفت: مأموران کلانتری ۱۳ با انجام تحقیقات نامحسوس از صحت موضوع اطمینان حاصل کرده و به آدرس این مکان اعزام شدند.

فرمانده انتظامی استان گیلان از کشف ۲۰ هزار قلم انواع داروی قاچاق و فاقد مجوز شامل قرص و شربت که در شرایط نامناسب و غیربهداشتی نگهداری می‌شد، خبر داد و با بیان اینکه کارشناسان ارزش تقریبی این کشفیات را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند، افزود: در این راستا متهم ۴۸ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه انتظامی با افرادی که بخواهند به هر نحوی امنیت و سلامت مردم را به خطر بیاندازند، برخورد قاطع و قانونی می‌کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.