کد خبر : 29888
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷

مدیر درمان تامین اجتماعی استان گیلان

هدف از برنامه‌های استراتژیک ارائه خدمات به بیمه‌شدگان است

هدف از برنامه‌های استراتژیک ارائه خدمات به بیمه‌شدگان است
دکتر ابراهیمی:تلاش‌های مجموعه ستادی مدیریت درمان و واحدهای تابعه،کاهش دغدغه‌های درمان بیمه شدگان است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پویشگران‌ گیل:

مدیر درمان تامین اجتماعی در جلسه شورای اداری مدیریت درمان استان گیلان که با حضور روسای مراکز درمانی و روسای ادارات ستادی در سالن کنفرانس بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت برگزار شد هدف از برنامه استراتژیک و پیش‌بینی برنامه‌های عملیاتی در مراکز درمانی،بهبود عملکرد و ارائه خدمات مطلوب و رسیدن به رضایتمندی مراجعین می‌باشد.

دکتر حسین ابراهیمی ضمن تسلیت شهادت رئیس جمهور محبوب و مردمی و هیات همراه را در سانحه سقوط بالگرد گفت: خدمت بی‌منت و خالصانه برای رضای خدا از بزرگترین درس‌های است که باید از شهدای خدمت جمهور آموخت.

مدیر درمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه باید با همفکری و هم‌افزایی موجبات خدمات‌رسانی بهتر و بیشتر را فراهم سازیم،افزود: همه باید در اجرای دقیق سند استراتژیک و برنامه‌های عملیاتی جهت بهبود خدمات، ارتقا سلامت و افزایش رضایتمندی بیمه شدگان اهتمام لازم بورزیم.

وی همچنین گفت:تلاش‌های مجموعه ستادی مدیریت درمان و واحدهای تابعه،کاهش دغدغه‌های درمان بیمه شدگان است.

در ادامه جلسه هر یک از روسای مراکز درمانی گزارش اقدامات و درصد تحقق برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۲ و برنامه پیشنهادی سالجاری را در راستای بهبود عملکرد خدمات درمانی مورد بحث و بررسی قرار دادند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.