به گزارش پویشگران گیل: مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان: قارچهای سمی ازنظر ظاهری شبیه به قارچهای خوراکی هستند، ولی مصرف آنها کشنده است.تشخیص انواع خوراکی قارچ از انواع سمی دشوار است و فقط بوسیله متخصصان و کارشناسان مجرب قارچشناسی و گیاهشناسی امکانپذیر است. مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به فرا رسیدن بهار و رویش انواع قارچ در مناطق جنگلی گیلان گفت: قارچهای سمی از نظر شکل، رنگ، بو و مزه شباهت بسیاری به قارچهای خوراکی دارند و مصرف آنها بسیار خطرناک است. منوچهر پارسافر درباره خطر برداشت قارچهای سمی افزود: مردم مراقب باشند ممکن است برخی از این قارچها در بازارهای بومی عرضه شود. وی با اشاره به اقبال مردم به استفاده از انواع قارچها گفت: تشخیص انواع خوراکی قارچ از انواع سمی دشوار است و فقط بوسیله متخصصان و کارشناسان مجرب قارچشناسی و گیاهشناسی امکانپذیر است و بیتوجهی به این مسئله موجب بروز اتفاقات ناگوار برای خانوادهها و ضایعه در جامعه خواهد شد. مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان تأکید کرد: یکی از نکات مهم در ارتباط با سموم این است که برای اغلب آنها، پادزهر و بهنوعی بستگی به میزان مصرف و شدت مسمومیت امکان درمان وجود دارد، اما برای سم قارچ، پادزهر خاصی وجود ندارد و معالجه میسر نیست. با مصرف قارچهای سمی علائم مسمومیت ۴ تا ۵ ساعت و گاهی تا 24ساعت بهصورت تهوع، استفراغ، اسهال، شکمدرد، بیحالی، عطش،سرگیجه و همچنین عوارض روحی مانند توهم، خوابآلودگی، تشنج یا بیقراری ظاهر میشود.
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.