پویشگران گیل:رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به بهروزرسانی پرداخت های پرسنلی و غیر پرسنلی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: خوشبختانه بخش اعظمی از کارانه مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین بخشهای دارو، تجهیزات و بازار پرداخت شده است.
نشست هیئترئیسه دانشگاه علوم پزشکی گیلان امروز با حضور ارسلان سالاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معاونین و مدیران ستادی دانشگاه در سالن اجلاس حوزه ریاست و همچنین مدیران شبکههای بهداشت و درمان شهرستانها، بیمارستانها و دانشکدهها به صورت ارتباط تصویری برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با تسلیت ایام حزن و اندوه سالار شهیدان امام حسین علیهالسلام اظهار کرد: فلسفه قیام امام حسین (ع) رهایی از جهل و گمراهی بوده است.
وی با بیان اینکه خدمت به مردم و بهرهگیری از ظرفیت بیتالمال در این جهت از شاخصههای مدیر تربیتیافته در مکتب حسینی است، افزود: مسؤول و مدیر در دانشگاه اگر از امکانات درست استفاده کند و در کارش تعهد و تخصص داشته و از همه مهمتر نسبت به حقوق مردم توجه داشته باشد، در مکتب امام حسین علیهالسلام است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اهدای زمین برای احداث طرحهای بهداشتی و درمانی در سالهای گذشته، گفت: همه مدیران شبکههای بهداشت و درمان و بیمارستانها باید کمک کنند تا اسناد مالکیت زمینها و موقوفات را سریعاً ساماندهی کنند.
- همه پرداختیهای پرسنلی و غیرپرسنلی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهروز است
سالاری با اشاره به بهروزرسانی پرداخت های پرسنلی و غیر پرسنلی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان بیان کرد: خوشبختانه بخش اعظمی از کارانه مراکز بهداشتی و درمانی و همچنین بخشهای دارو، تجهیزات و بازار پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه تخصیص بودجه در بهداشت منوط به ثبت خدمات در سامانهها است، افزود: بسیاری از کارها در نظام سلامت گیلان انجام شده اما در سامانه سیب ثبت نمیشود که باید این موضوع بسیار جدی گرفته شود.
- همه باید در نظام بهداشت، درمان و آموزش دارای کارنامه عملکردی باشند
سالاری با اشاره به وجود نیروی انسانی کافی و تجهیزات مناسب جهت ارائه خدمات سلامتمحور به مردم گفت: همه همکاران در معاونتهای بهداشتی، درمان و آموزشی باید دارای کارنامه عملکردی باشند و زیرساختهای این کار خواست نیز لازم است سریعاً طراحی و در دسترس قرار گیرد.
وی با بیان اینکه برخی از خدمات بهداشتی و درمانی در استان باید بدون کموکاست و به بهترین شکل ممکن به مردم ارائه شود، تصریح کرد: ایجاد و توسعه مرکز شبانهروزی دندانپزشکی، راهاندازی حداقل یک داروخانه شبانهروزی، ایجاد مرکز غربالگری سرطان در شهرستانها یا در شهرستانهای معین ضروری است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان مدیران شبکههای بهداشت و درمان را مسؤول تمامی مسائل حوزه سلامت در شهرستانها دانست و بیان کرد: مدیران بهداشت و درمان شهرستانها مسؤول تمامی خدمات بهداشتی، درمانی هستند و باید در برابر همه اقدامات پاسخگو باشند.
- راهاندازی داروخانهای مختص ارائه خدمات دارویی به بیماران سرطانی در گیلان
سالاری یکی از بزرگترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گیلان را ایجاد و راهاندازی مرکز داروخانهای مختص بیماران سرطانی دانست و گفت: هماکنون تمام بیماران سرطانی داروهای موردنیاز خود را در مراکز داروخانهای دولتی دریافت کرده و نباید نسخه به دست در مراکز داروخانهای سرگردان باشند.
وی اصلاح نظام تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی گیلان را یکی از اقدامات اساسی دانست و افزود: تمامی اهداف در یکپارچهسازی تهیه، طبخ و توزیع تغذیه ارتقای کیفی و پیشگیری از اسراف بوده است.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، همانگونه که در تغذیه بهعنوان پرهزینه بودن خدمات نیاز به اصلاح و نظارت بیشتر بود، در حوزه تأسیسات و نگهداری تجهیزات نیز، نیاز به اصلاح و جدیت در اعمال اهرمهای مدیریتی وجود دارد.
سالاری اشارهای به آخرین وضعیت کرونا در استان گیلان کرد و گفت: در حال حاضر ۳۰۰ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند و سیر ابتلا به این بیماری همچنان صعودی بوده و لازم است مراقبتها و همچنین واکسیناسیون در استان جدیتر گرفته شود.
وی همچنین بر تشدید خدمات غربالگری بهویژه در غربالگری فشارخون، مراقبت دهان و دندان تأکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تمامی اقدامات انجامشده به جهت افزایش برخورداری مردم از خدمات دولتی نظام سلامت بوده، تصریح کرد: باید مراکز ماموگرافی در استان فعالتر شده و همچنین از دستگاه رادیوتراپی در مرکز آموزشی درمانی رازی بیشتر بهره گرفته شود.