کد خبر : 74124
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ - ۸:۰۲

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان خبر داد:

گازرسانی به ۷۸ واحد صنعتی در گیلان

گازرسانی به ۷۸ واحد صنعتی در گیلان
تحویل ۵۱۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به صنایع استان از ابتدای سال تاکنون

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۴ تاکنون، ۷۸ واحد صنعتی در استان به شبکه سراسری گاز متصل شدند و از گاز طبیعی به عنوان سوخت اصلی استفاده می کنند.

دکتر مسعود برادران نصیری گازرسانی به صنایع را به‌عنوان یکی از محرک‌های اصلی رونق بخشی اقتصاد تولید محور و صنعتی دانست که می تواند نقشی تعیین کننده در توسعه فعالیت ها تولیدی استان داشته باشد.

وی همچنین از عملیات گازرسانی به ۷۸ واحد صنعتی با حجم جایگزینی ۱۳ هزارو ۵۶۰ متر مکعب بر ساعت گاز از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه خبر داد.

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان مجموع اجرای انشعاب صنایع در استان را از آغاز سالجاری تا کنون ۷۳ مورد برشمرد و اظهار کرد: از این تعداد، ۳۱  مورد مشترک عمده و ۴۲ مورد از نوع مشترکان جزء بوده‌اند.

برادران نصیری با اشاره به تحویل ۵۱۲ میلیون مترمکعب گاز طبیعی به صنایع استان طی این مدت، تصریح کرد: این میزان حدود ۱۲ درصد از کل گاز مصرفی استان در ۸ ماه نخست سال را شامل می‌شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان گیلان با اشاره به عملکرد این شرکت در حوزه گازرسانی به صنایع اظهارداشت: گاز به عنوان یک انرژی پاک و مقرون به صرفه برای صنایع، جایگزینی مناسب برای سایر سوخت‌های فسیلی در صنعت مطرح است و شرکت گاز استان گیلان با تمام توان آماده همکاری و ارائه خدمت به صنعتگران در حوزه‌های مختلف را دارد.

منبع:روابط عمومی شرکت گاز استان گیلان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.