کد خبر : 53258
تاریخ انتشار : جمعه ۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان:

ورود بیش از ۴۸۲ هزار خودرو طی هشت روز گذشته به گیلان

ورود بیش از ۴۸۲ هزار خودرو طی هشت روز گذشته به گیلان
محور رامسر - چابکسر با ورود ۱۵۶ هزار ۳۴۶ خودرو بیشترین ورود وسایل نقلیه را داشته است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پویشگران گیل:

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از ورود بیش از ۴۸۲ هزار خودرو طی هشت روز به این استان خبر داد و گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۷ درصد افزایش داشته است.

مهندس فریبرز مرادی با اشاره به اینکه تردد در محورهای ورودی گیلان روان است، افزود: ۴۸۲ هزار ۲۷۱ خودرو در هشت روز گذشته از مبادی ورودی استان وارد گیلان شدند که نسبت مشابه سال گذشته ۷ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان از خروج ۱۹۲ هزار ۱۴۱ خودرو در این استان خبر داد و افزود: این آمار برای نسبت به مشابه سال گذشته ۲۲ درصد افزایش داشته است.

مرادی با بیان اینکه بیشترین میزان ورودی از طریق آزادراه قزوین- رشت با ورود ۱۹۲ هزار ۱۴۱ خودرو به استان بوده است، گفت: محور رامسر – چابکسر با ورود ۱۵۶ هزار ۳۴۶ خودرو بیشترین ورود وسایل نقلیه را داشته است.

مدیرکل راهداری گیلان با اشاره به اینکه بیشترین میزان خروجی از محور چابکسر – رامسر با تردد ۱۴۰ هزار و ۵۲۱ وسیله نقلیه بوده است، ادامه داد: از ابتدای طرح نوروزی متوسط ساعتی تردد در محورهای مواصلاتی استان ۸۱۵ وسیله نقلیه در ساعت بوده است.

 

 

 

منبع:مهر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.